De ultieme mango-scrub

shea sugar body scrub door boomhut

Hallo, mijn naam is Briana en ik werk bij een nabijgelegen Harmon Face Value in New Jersey. Toen ik onlangs onze wekelijkse vrachtwagen met een van mijn collega's uitlaadde, vertelde ze me een van onze producten die ze onlangs met zoveel enthousiasme enthousiast had gekocht. "Mijn huid heeft nog nooit zo zacht gevoeld sinds ik werd geboren!" Zei ze terwijl ze onthulde dat een deel van haar maag me de resultaten liet zien. Dus ik dacht: wat heb ik te verliezen? Ik kan het net zo goed proberen, vooral omdat het geprijsd is voor een betaalbare 5.99. Jazeker, jongen had ze gelijk en de resultaten waren trouw aan de T!

Dit biologische product wordt door Tree Hut 'Shea Sugar Body Scrub' genoemd en komt in een paar verschillende geuren. Ik besloot om met de Tropical Mango mee te gaan, wat ze ook had gekocht en ik was verre van teleurgesteld. Deze exfoliant heeft zeker meer dan aangename resultaten opgeleverd en het is zelfs leuk om toe te passen! Het wordt geleverd in een klein bakje en je haalt simpelweg de gewenste hoeveelheid eruit, afhankelijk van het gebied waarop je het aanbrengt en wrijft het in cirkelvormige bewegingen over je hele lichaam. Terwijl je doorgaat met het inzepen, zul je uiteindelijk de modderachtige zandachtige substantie afnemen tot een bijna gladde laag (je moet er goed tegen wrijven totdat je de zanddeeltjes niet meer kunt voelen), maar dat vermindert naarmate je het geleidelijk afspoelt. Zodra je uit de douche komt om jezelf te drogen, zul je merken dat je huid blijft zitten, zoals mijn collega zei, een babyzachte afdichtingszijde om aan te raken. Ik ben nog nooit zo tevreden geweest met een exfoliërende bodyscrub en kon niet gelukkiger zijn met de resultaten, ze waren precies wat ik verlangde.

Het enige nadeel dat ik echt heb voor dit product is dat de heerlijke mangogeur na het douchen flauwtjes wordt, maar dat is niet zo erg, het heeft zoveel andere positieve uitkomsten. Over het algemeen beveel ik dit product ten zeerste aan, ten minste om te proberen als niets anders. Wat betreft klanten met wie ik contact heb gehad in onze winkel die dit specifieke product ook hebben gebruikt, geen van hen heeft er tot nu toe een negatief woord over gehad. Elke klant heeft echter een bepaalde geur boven een andere die zij prefereren.

Dus de volgende keer dat u winkelt bij uw plaatselijke supermarkt en een extra 5.99 over heeft, probeer dan dit product op te halen en ik garandeer u dat u ook meer dan tevreden zult zijn met de resultaten.

Over de auteur

Organics

Heerlijke bron van trending nieuws, gezonde recepten, video's en deals over biologische goodies.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!