Hoe ik bespaarde $ 1852.22 op mijn rekeningen met 9 eenvoudige tips

Laatst bijgewerkt:

Ik zal je niet vervelen hoeveel we elke dag verspillen aan simpele dingen, of hoe kleine veranderingen ons milieu kunnen redden. Als ik dat zou doen, zou ik de helft van u verliezen aan het einde van de eerste alinea. Sommige mensen geven om de planeet waarin we leven, maar ALLE mensen, min of meer, geven om geld. Als het om rekeningen ging, zag ik ze altijd als standaard. Hier is niet veel te doen, dacht ik. Ik wil een dienst, dus ik moet ervoor betalen. Ik realiseerde me echter niet hoe eenvoudige, onopgemerkte dingen mijn rekeningen behoorlijk drastisch hebben opgeblazen. Nadat ik 9 eenvoudige wijzigingen heb aangebracht, heb ik mijn rekeningen met bijna $ 1,900 per jaar verlaagd. Hier is hoe ik het deed en hoe jij het ook kunt.

1. Schakel over naar Paperless Billing

papierloos facturerenVeel populaire bedrijven rekenen nu $ 1 en meer om papieren facturen per post te ontvangen. Ik kreeg 4-verklaringen per maand die me $ 1 oplegden voor papieren afschriften. Ik was er zo aan gewend ze op papier te lezen, dat ik dacht dat een dollar per maand geen probleem was. Wat me echter dwarszat, was al het papier dat werd verspild. Toen ik de overstap maakte, realiseerde ik me dat online-uitspraken veel nuttiger zijn omdat ze veel meer gegevens bevatten en ze gemakkelijk toegankelijk zijn. AT & T biedt ook $ 10 tegoed voor iedereen die overschakelt op papierloze facturering. Ik heb dat ook opgepikt.

Een Canadees nieuwsbedrijf meldt dat Canadezen 500 miljoen dollar uitgeven aan papieren facturering, die voorheen gratis was. Echter, in plaats daarvan toetreden tot de woedende klanten of deze bedrijven meer geld geven, kies voor de papierloze facturering. Het is handiger omdat u nooit de rekeningen verliest (ze zijn beschikbaar in uw e-mails of online 24 / 7) en u zult het milieu enorm helpen. Deze rekeningen tellen het hele jaar door op enorme stapels papier en ook heel wat dollars. De papieren moeten worden afgedrukt, behandeld, verzonden en meestal eindig niet gerecycled worden. Het beste deel is dat het meestal maar een paar klikken online kost om te schakelen.

Bereken uw potentiële besparingen en impact hier.

Wat het me heeft gered: $ 48

2. Verbeter uw lekken

water-lek-save-money

Elke nacht hoorde ik het water in het toilet lopen, maar ik dacht er niets van. Pas na een aantal jaren besefte ik dat dit niet normaal was. Het belangrijkste was dat mijn geld letterlijk in de put liep. Het was een simpele oplossing en het heeft me niets gekost. Zelfs als ik het toilet moest vervangen door een efficiëntere, had ik mezelf na verloop van tijd geld bespaard.

Alleen de VS verspillen 1 TRILLION liters water op lekken. Wist je dat een lopend toilet elke dag 200 liters water kan verspillen? Meer dan een jaar dat voor mij $ 262 dollars opleverde. Verbeter uw lekken en u bespaart jaarlijks 13.7% van uw waterverbruik.

how-veel-water-do-we-use-chart1

Wat het me heeft gered: $ 262

3. Schakel uit wat u niet gebruikt

set-top-box-afval-elektriciteit

Het was pas onlangs dat iemand me erop wees dat het kleine groene lampje op mijn settop-box betekende dat het aan was. Dat betekent dat hij vele jaren aan was. Mijn desktop-pc en mijn televisie waren ook bezig met het leegpompen van elektriciteit. Elektronica, plasma-tv's, spelconsoles, settopboxen, faxmachines, printers en computers gebruiken de meeste energie. Zelfs als u ze niet gebruikt. Ze kunnen gewoon worden ingeplugd en nog steeds de energie aftappen.

Dit geldt voor uw lampen in uw huis, evenals voor uw kraan. Wist je dat een kraan bij het tandenpoetsen 2 liters water per minuut gebruikt? Het kan oplopen tot 200 gallons per maand op verspild water. Als u het niet gebruikt, zet het dan uit. Het is supereenvoudig, maar toch zijn veel mensen gewoon te lui om zich hiervoor te verbinden. Als ik mijn printer en fax uitschakelde en mijn tv, computer en settop-box loskoppelde wanneer ik hem niet gebruikte, verlaagde ik mijn rekening met $ 98 per jaar!

180v0a837jc71png

Wat het me heeft gered: $ 98

4. Schakel uw gloeilampen in

geld tips besparen

Ik heb licht nodig. Ik heb twee verdiepingen, dus als ik 's avonds beneden ben, is elke kamer op die verdieping verlicht. Sommige kamers hebben elk 6-8-lampen! Ik had niet gedacht dat er iets had kunnen worden gedaan om mijn rekeningen te verlagen, afgezien van het uitschakelen van sommige lichten. Maar ik ontdekte dat gloeilampen buitengewoon inefficiënt waren en veel elektriciteit verspilden. Compacte fluorescentielampen waren bijna 5x net zo effectief en ze duurden 8 langer mee. Ik dim mijn lichten nooit, dus ik wist dat dit de manier was om te gaan.

Daar heb je geen klusjesman voor nodig, iedereen met een vaste hand kan de gloeilamp vervangen. En het klopt ook. Compacte fluorescerende en LED-lampen kunnen 75% minder energie gebruiken dan uw normale gloeilamp en de laatste keer ook 8 langer mee. Dat is veel energie die zal worden bespaard en gloeilampen die niet worden weggegooid. De gemiddelde Amerikaan heeft 47 gloeilampen in hun huishouden. Ik had 27-lampen op de eerste verdieping. Ik kocht een doos met gloeilampen en verving ze allemaal in een uur. Helaas heb ik de exacte afname van mijn factuur niet gevolgd, maar met behulp van een rekenmachine hieronder kwam het uit op $ 376.46, wat eigenlijk redelijk is. Het vervangen van uw lampen is geen overbodige luxe, want ze betalen zichzelf terug in 9 maanden of minder. LED-lampen zijn nu ook veel goedkoper.

Bereken potentiële besparingen hier.

1865l1md7nj0vpng

Wat het me heeft gered: 376.46 (48-lampen bij 3 uur per dag)

5. Stop uw ongewenste e-mail

zich ontdoen van ongewenste e-mail

Rond 4 miljoen ton van ongewenste e-mail wordt elk jaar ontvangen in de VS. 44% van dat gaat ongeopend en niet-gerecycleerd. Papier bedraagt ​​40% van de stortplaats. Om nog maar te zwijgen over alle bomen die worden gekapt om dit papier te maken. Om uzelf de stress van vervelende ongewenste e-mail te besparen, zijn er verschillende stappen die u kunt nemen. De eenvoudigste manier is om "Paper Karma" te downloaden, een app waarmee je een foto kunt maken van de ongewenste e-mail die je ontvangt en ze doen al het werk voor je. Ik vond dat dit zeer effectief was in het verminderen van de meeste van mijn ongewenste e-mail. U kunt ons ook 41Pounds.org voor $ 35 gebruiken, en het zal een vergelijkbare service bieden en 80% -95% catalogi en ongewenste e-mails voor 5-jaren stoppen. $ 10 daarvan gaat naar het goede doel.

Ik zou ook vaak een catalogus of een kortingsbon ontvangen en me ertoe neigen iets te kopen om het te kunnen gebruiken. Ik dacht dat als ik deze e-mail niet in de eerste plaats kreeg, ik niet zou vallen voor lastige advertenties die worden gebruikt om ons naar binnen te halen om meer nutteloze dingen te kopen. En het werkte. Gebruik iRecycle voor papieren post die u niet kunt vermijden, een app waarmee u kunt achterhalen waar en hoe u deze items kunt recyclen.

Wat het me heeft gered: $ 100 (een of twee aankopen die ik anders niet zou doen)

6. Gebruik uw thermostaat

thermostaat besparingen

De meeste thermostaten zijn nu programmeerbaar, sommige zelfs op uw telefoons. Dat betekent dat je kunt bepalen wanneer het omlaag of omhoog moet worden gezet, ook als je er niet bent. Dit kan een enorme besparing voor u betekenen. Veel huishoudens hebben A / C met 24 / 7 bij lagere temperaturen dan ze in de zomer echt nodig hebben. Verlaag de temperatuur met minstens 4 graden wanneer u naar bed gaat en zet hem volledig uit of verlaag hem met 8 graden wanneer u weg bent. Voor mij heeft dit in jaarlijkse besparingen bijna $ 180 opgeleverd, wat betekent dat ik me er een van kon veroorloven deze.

Wat het me heeft gered: $ 180

7. Sloot de cd's en dvd's

cd-trash

5.5 Miljoen dozen met cd's en dvd's worden elk jaar weggegooid. Elke maand voorbij 100,000 CD's worden ongebruikt, ongewenst of verouderd. Gebruik USB-schijven voor opslag. Ze bevatten veel meer gegevens, zijn draagbaarder, kosten slechts een paar dollar en je kunt ze blijven gebruiken. Download muziek online, zodra je een nummer hebt gedownload, kun je het opnieuw downloaden als dat nodig is. Veel automuziekspelers accepteren nu USB- en extra stekkers waarmee u uw telefoon toch kunt verbinden. Gebruik voor films in plaats van het kopen van een dvd en een doos on-demand of streaming-services zoals hulu en netflix. De kans is groot dat, zelfs als je de film opnieuw gaat bekijken, je toch wat geld zult besparen. Het gebruik van deze methoden betekent ook dat er geen cd-brander, dvd / bluray-speler en meer nodig is.

Ik kocht vroeger verschillende dvd's en een muziekalbum per maand. Dit was mijn entertainment, afgezien van het kijken naar kittens op YouTube, maar het klom snel op. Ik stapte over naar een dienst voor het abonneren op films, begon met het downloaden van muziek in MP3-formaat in plaats van het kopen van het eigenlijke album en gebruikte een $ 6 USB-stick om gedownloade muziek in mijn auto te spelen. Ik heb ook mijn dvd-speler en al mijn dvd's verkocht. Je kunt ook allemaal overschakelen naar gratis muziek door simpelweg je telefoon of muziekspeler met je auto te verbinden.

Wat het me heeft gered: $ 287.76 (Abonnement op filmservice + MP3-album, in plaats van 1 DVD- en 1-albumaankoop per maand)

8. Schakel over naar gefilterd water

overschakelen naar watercontainers

De flessenwaterindustrie maakte vorig jaar meer dan $ 11.8 miljard uit flessenwater. Wij betalen 300 keer de kosten van kraanwater om te drinken uit de flesvorm, ondertussen is 24% van al het flessenwater gewoon kraanwater dat omgepakt door pepsi / cola. Sommige steden, zoals Portland, hebben ongelooflijk zuiver water dat ook kan worden verkocht en verpakt. Toch drinken mensen in die steden nog steeds gebotteld water en volgens thewaterproject.org besteden Amerikanen $ 100 per jaar aan flessenwater. De meeste plastic flessen kunnen gifstoffen aan het water toevoegen als ze in de zon worden blootgesteld. Krijg een BPA-vrije fles en vul het op. Filter uw water thuis met een eenvoudig filter. De besparingen zullen oplopen. Giet het in met wat fruit voor extra smaak en voordelen.

Ik denk dat ik meer dan $ 100 heb besteed aan alle waterflessen die ik vorig jaar heb gekocht, maar omdat ik het niet bijgehouden heb, laten we het maar $ 100 noemen. Dit telt niet alle gebeurtenissen en wandelingen mee, die ik zojuist mijn eigen container had kunnen brengen in plaats van $ 3-5 te betalen voor water.

Wat het me heeft gered: $ 100

9. Houd uw banden opgeblazen

CheckTirePressure

Ik zou hier een hele post over kunnen schrijven, maar in principe rijdt een gemiddelde persoon gemiddeld 12,000 mijl met te weinig opgepompte banden per jaar. Nadat ik eindelijk mijn bandenspanning had gecontroleerd, merkte ik dat ik geen uitzondering was. Te lage banden gebruiken een extra 144 gallon gas per jaar en kunnen de gasrekeningen van uw auto met $ 300- $ 500 per jaar oplopen. Uw auto kan ook 1.5 met extra tonnen broeikasgassen per jaar bijdragen. Houd uw banden op de juiste druk. Het is een eenvoudige tip, met een grote impact op uw portemonnee en onze planeet.

Wat het me heeft gered: $ 400 + mogelijke ongevallen

Maak deze wijzigingen nu

Deze eenvoudige wijzigingen die in één dag konden worden aangebracht, hebben me $ 1852.22 meer dan een jaar alleen bespaard. Hoe veel geld dat ook is, ik denk dat de milieu-impact die het had veel belangrijker was. Als iedereen deze 9-wijzigingen aanbrengt, zou dit een enorme impact hebben op onze aard. Maar ongeacht of u om het milieu, om geld of om allebei geeft, het is de moeite waard om een ​​verandering aan te brengen in onze manier van leven.

Ik heb de eenvoudigste wijzigingen gekozen die weinig tot niets kosten, maar weet dat je met iets meer moeite zoveel meer kunt doen. Deze familie hun uitgaven met 40% verlaagd en produceren ze slechts één liter afval per jaar. Ik dring er bij iedereen op aan om minimaal de 9-wijzigingen uit te proberen en te kijken hoe deze uw portemonnee beïnvloeden. Deel het dan met je vrienden. Samen kunnen we een grote impact maken.

Meer verhalen
20 Verbazingwekkende websites die u moet weten
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!