Earth Balance Coconut Spread Review

Coconut Spread

Voor de allereerste evaluatie van Organics.org heb ik gekozen voor een van mijn favoriete biologische spreads. Ik was dol op roomkaas en dat zou ik 's ochtends gaan gebruiken. Dat wil zeggen, totdat ik erachter kwam dat het vol calorieën uit vet zit. En vandaag ben ik zuivelvrij (ik zal je vertellen waarom in een later bericht), dus roomkaas is geen optie meer. Tijdens het bladeren door de biologische sectie bij de plaatselijke supermarkt, stuitte ik op "Organic Coconut Spread" gemaakt door Earth Balance. Ik heb nooit speciaal voor kokosnootaroma's gezorgd, maar ik dacht dat ik het wel zou proberen.

Smaak:

Bij het proeven van de verspreiding op wat zelfgebakken brood, vond ik de kokosnoot overweldigend smaak. Mijn smaakpapillen hebben nog niet eerder "zo veel" kokossmaak gevoeld. Maar de volgende dag gaf ik het opnieuw een poging. En het was liefde bij de tweede smaak. De kokosnootsmaak was verminderd, tot het punt dat het gewoon een perfecte hint van kokosnoot was. De beste vergelijking die ik zou kunnen maken voor de smaak zou boter zijn, maar dan met een hardere en gladdere textuur en een minuscule vleugje kokosnoot.

Waar te kopen:

Whole Foods, Dean's Market.

Afbeelding (1)

Waar het mee te gebruiken:

Als je constant naar boter of roomkaas verlangt, is dit een veel gezonder alternatief. Nu zeg ik niet om wild te gaan met de cocosnootsprei, maar met mate, het is een prachtig en gezond alternatief. Je kunt het overal gebruiken waar je boter of roomkaas op zou gebruiken. Ik gebruik het liever op mijn zelfgebakken brood of biologisch knäckebröd.

Voedingsfeiten:

Afbeelding (2)

Dienende Grootte: 1 Tbsp (14g):

Calorieën: 100

Calorieën van Vet: 100

Totaal vet 11g

  • Zat vet 5g (25% DV)
  • Trans Fat 0g
  • Polyunsat Fat 1.5g
  • Monosat Fat 4g

Cholesterol 0mg (0% DV)

Natrium 70mg (3% DV)

Total Carb 0g (0% DV)

Suikers 0g

Eiwit 0g

Het bevat nog steeds veel vet omdat het olie bevat, maar het komt van biologische ingrediënten. En niet al het vet is ongezond vet. Het bevat kokosolie, die op zichzelf een ton gezondheidsvoordelen heeft. Maar je moet je hier natuurlijk niet te veel aan overgeven.

Earth Balance Coconut Spread-ingrediënten:

-Tropical Oil Blend (extra vierge kokos *, palmfruit * en kokosolie *)

-Koolzaadolie*

-Gefilterd water

-Natuurlijke smaak

-Zonnebloem Lecithine

-Lactinezuur (niet-zuivel)

Kenmerken:

-Niet gmo

-Glutenvrij

-Expeller-geperst olie

-VEGAN

-Lactose vrij

Oordeel:

Als je al hebt onderzocht en begrepen waarom het belangrijk is om zuivelproducten te vermijden of gewoon iets anders wilt proberen, is dit een geweldig alternatief. Hoewel het nog steeds veel vet en calorieën bevat, bevat het ingrediënten van hogere kwaliteit. Het smaakt geweldig. Als je het met mate gebruikt, Ik beveel Earth Balance Coconut Spread ten zeerste aan.

Over de auteur

Organics

Heerlijke bron van trending nieuws, gezonde recepten, video's en deals over biologische goodies.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!