Coco Is Too Kind - Cocokind recensie

Laatst bijgewerkt:

Net zoals onze longen lucht nodig hebben om te ademen, net als ons gezicht. Ongeacht mijn onvermogen om zacht en effectief mijn gezicht te bedekken in een kleurrijke pallet, heb ik altijd het gevoel dat dit nog een verborgen zegen is. De huid is fascinerend voor mij. Ja, het eten van een dieet dat voornamelijk bestaat uit biologisch fruit, groenten, vlees en zuivelproducten is het meest bevorderlijk voor een gezonde fysieke en mentale gezondheid, maar waarom verwaarlozen we ons grootste orgaan en eerste verdedigingslinie: onze huid?

Volgens "Homemade Beauty" van Annie Strole is ontdekt dat veel van de haar- en lichaamsverzorgingsproducten die we dagelijks gebruiken, vol zitten met parabenen, sulfaten, kunstmatige geurstoffen en op water gebaseerde reinigingsmiddelen en crèmes. Er wordt nu gevonden dat deze ingrediënten ontstekingsremmende huidreacties veroorzaken, evenals enkele ernstige ziekten, ziekten en de grootste onopgeloste kwestie: hormonale onevenwichtigheden.

Als een kwarteeuwse homo sapien ben ik nieuwsgierig naar alles. Ik denk ook dat ik veel meer weet dan ik al heb meegemaakt. "Jullie andere mid-twintig advocaten verheugen zich!" Toen ik volwassen was, heb ik alle ontstoken witte hoofden eruit gepikt, geplukt en onderzocht, zwarte hoofden verstoppertje en zoekend naar onze grootste aartsvijand: cysten. Ik heb nooit begrepen waarom na alle zogenaamde "acne buster" -producten nooit een pijnlijke zaak aan mijn huid. Ik walgde, benijdde en huilde over de porseleinen lichaamsdelen van anderen. Ik heb alles onder de zon geprobeerd, tot ik uiteindelijk zijn toevlucht nam tot Accutane. Ja, dit agressieve en orgaan knoeiende product was zeker om mijn huid op te ruimen, aangezien het daadwerkelijk de olieproductie stopt, waardoor je met een droge huid, eczeempleisters en vermoeide spieren achterblijft. Maar ja, ik was blij, ik had eindelijk een heldere huid en ook veel overmatige angst.

Ik was op de universiteit, mijn huid eiste nog steeds een tol op het circuit en de praktijk produceerde zweet; gevangen onder Clinique. Ik voelde me hopeloos en alleen. De huid zou mooi moeten zijn, niemand zou met deze problemen moeten lijden. Dit was toen ik zo gelukkig een Instagram-post tegenkwam door een gangster-yogi die ik religieus volgde - hoest, hoest - ik bedoel gestalkt. Ze vertelde verhalen over haar eigen huidproblemen en gaf de enige "100% natuurlijke" huidbehandeling die haar leven veranderde. Het was eng om te denken dat ik olie op mijn toch al olieachtige gelaatstrek zou doen, maar ik was bereid om het te proberen; Ik was bereid om alles te proberen.

IMG_3872_20_2_.0Dit wondersysteem genaamd "Cocokind"Redde mijn irrationele en voortdurende frustraties met mijn huid, en ik weet dat het mijn hele leven zal blijven bestaan. Ik ben een lijder van gevoelige huid, zoals velen van ons zijn. Dit reinigingssysteem is gecentreerd rond biologische virgin kokosolie. Hun producten zijn uitsluitend gemaakt van de meest pure ingrediënten en garanderen gegarandeerd langdurig vocht, een stralende huid en volledig vrij van chemicaliën. Mijn huid transformeerde na de eerste week. Ik had een openbaring. Al die jaren dronken mijn geest en media me in het denken dat agressieve chemicaliën de enige manier waren om die vervelende klusjes te kloppen - verkeerd. Mijn acnelittekens zijn minder geworden, mijn huid glinstert van vocht, zelfs tijdens de strenge wintermaanden, en ik ben "puistvrije livin." Begrijp me niet verkeerd, ik krijg nog steeds af en toe een zit, dat is niet te stoppen, maar ze zijn er nooit lang, omdat ze simpelweg worden verslagen van dit verbazingwekkende, volledig natuurlijke systeem.

Er zijn veel - en meer langs de weg - volledig natuurlijke huidreinigingssystemen die nu op de markt zijn. Halleluja, ze worden opgevoed. Ik stel voor deze verandering te maken in iets dat de rest van je leven zou kunnen veranderen, je meer zelfvertrouwen zou geven en echt zou beginnen 'van de huid te houden waarin je bent'. "Iedereen begroet de kokosnoot!"

Meer verhalen
Waarom biologisch?
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!