BluePrint "Renovatie" Reinig het overzicht

Laatst bijgewerkt:

Vandaag markeert DAY 2 van mijn tweedaagse "renovatie" -zuivering door BluePrint. Dit is mijn eerste reiniging (dus ik ben een beetje een newbie), maar laat ik alleen zeggen dat het tot nu toe mijn verwachtingen heeft overtroffen. Ik hou van eten, dus het idee van een volledig vloeibare reiniging leek in eerste instantie schandalig. Toen ik eenmaal genoeg met mezelf had gevochten om het te proberen, was ik aangenaam verrast; BluePrint-reinigingsmiddelen bestaan ​​uit 6-flessen 100% natuurlijk, rauw, biologisch en glutenvrij sap per dag. Door ze de hele dag uit te spreiden, heb ik mijn honger vervuld en ik merk niet dat ik trek heb in eten. Ze hebben me energiek achtergelaten en de smaak, hoewel anders, is een geweldige ervaring. U kunt een dag lang reinigt tot zesdaagse reinigingen van hun website op www.blueprintcleanse.com.

Renovatie reinigen

Hoewel ik veel gezonder eet dan de beschrijving voor de categorie, en waarschijnlijk zou vallen in een van de meer intense reinigingen op basis van mijn levensstijl, besloot ik er wat aan te doen (het is uiteindelijk mijn eerste reiniging), dus ik koos de "renovatie" "Reinigen (voor beginners). Flessen worden handig genummerd in de volgorde waarin je ze de hele dag door drinkt:

1. Green Juice - Romaine, Celery, Cucumber, Apple, Spinach, Kale, Parsley, Lemon
2. PAM - Ananas, Apple, Mint
3. Green Juice - Romaine, Celery, Cucumber, Apple, Spinach, Kale, Parsley, Lemon
4. Kruidige limonade - Gefilterd water, citroen, Agave nectar, Cayenne
5. CAB - wortel, appel, biet, citroen, gember
6. Cashew-melk - Gefilterd water, cashewnoten, Agave-nectar, kaneel, vanille

Green Juice vond ik verreweg het meest verrassend. Normaal moet ik smoothies of sappen van donkere bladgroente verstikken, maar dit ging heel goed. De smaak was een combinatie van aangenaam en interessant, en ik vond het best plezierig.

PAM is een verfrissend drankje dat in de zomer geweldig zou zijn. Het heeft een vleugje natuurlijke mint-nasmaak, waardoor ik me heel verfrist en verjongd voelde.

De Spicy Lemonade doet zijn naam absoluut eer aan; Het heeft een pittige kick. Mijn smaakpapillen zijn erg gevoelig voor kruiden, zelfs voor tafelpeper, dus ik kon ECHT de cayennepeper hierin proeven. Ik moest het naar beneden hakken en mijn mond brandde een minuut of twee totdat ik me ging settelen.

CAB smaakte ongelooflijk, en was tot nu toe de meest interessante sapcombinatie. De bieten smaak was overweldigend, maar op een zeer goede manier (ik hou van bieten!). Dit drankje ging snel naar beneden en was een van mijn favorieten.

Ik heb altijd van melk gehouden, of het nu om amandelmelk, sojamelk, koemelk en cachouf melk was, stelde niet teleur. Cashew Milk staat absoluut bovenaan mijn favorietenlijst! De kaneel voegde een geweldige smaak kick toe, en het deed me denken aan melk die overgebleven was van een soort kaneel bestrooid ontbijtgranen.

De hele ervaring was tot nu toe erg leuk, en de gezondheidsvoordelen van reinigingen op je organen zijn zonder meer vanzelfsprekend. Het is veilig om te zeggen dat ik verslaafd ben. Ik denk dat ik om de paar maanden met verschillende tweedaagse reinigingen zal experimenteren, dus houd in de toekomst rekening met meer beoordelingen.

Auteur: Marie Annis

Meer verhalen
Beste natuurlijke en fluoride-vrije tandpasta
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!