7 Eenvoudige, natuurlijke manieren om voor altijd van acne af te komen

Laatst bijgewerkt:

Dit is geen One-Step Miracle Cure

Dus ik ben hier niet om een ​​wondermiddeltje te bieden tegen acne of een eenstaps proces om al je onvolkomenheden kwijt te raken. En als je hier bent voor een magisch brouwsel dat je elke dag op je gezicht kunt aanbrengen, of misschien slechts één keer en je voor altijd van je acne af kunt helpen, dan kun je net zo goed weggaan. Hoe gemakkelijk mijn gids ook is, die door de wetenschappelijke theorie niet is bewezen, het is net zo goed als al het andere dat er is. Zoals zelfs met de 100,000-acneproducten die beweren dat ze je problemen oplossen, doen ze dat gewoon niet. Het is een feit dat de beste onderzoekers ter wereld de oorzaak van acne nog steeds niet kennen. En het feit is, als je iets kwijt wilt raken, moet je de oorzaak weten. Anders behandel je gewoon de symptomen en verdwijnt het probleem niet. Ik ben er echter van overtuigd dat de reden waarom niemand de oorzaak van acne heeft gevonden wordt veroorzaakt door verschillende factoren, die veel minder ingewikkeld zijn dan iemand denkt.

Persoonlijke ervaring

Ik was net als elke andere jonge tiener die worstelde met acne. Het was ongemakkelijk en beschamend. Om het nog erger te maken, werd het overdreven door acne bedrijven in de media, in een poging om je nog slechter te laten voelen en je ertoe te brengen hun producten te kopen. En ik deed. Zoals velen zeggen, ik heb alles geprobeerd. Neutrogena, Proactiv, Murad, etc. Je zegt het maar, ik heb het geprobeerd. Ik zou de aanwijzingen terzake volgen en ze religieus toepassen. Soms zou de acne een klein beetje beter worden, soms zou mijn huid erger worden. Maar over het algemeen faalden ze allemaal. Ik was wanhopig, ik ging zelfs naar een paar dermatologen. Ik betaalde $ 200- $ 300 contant per bezoek. Elke keer kreeg ik gewoon dozen met actuele crèmes of voorgeschreven antibiotica. Ze zagen er eng uit, ze maakten me slechter, en ze hielpen ook niet. Ik vroeg mijn dermatoloog, heeft mijn dieet iets te maken met acne? Ze lachten het uit en zeiden nee. Ik knikte en dacht bij mezelf dat ze professionals zijn, dus ze moeten weten waar ze het over hebben. Toen ik wat ouder en wijzer werd, begon ik me te wenden tot meer natuurlijke oplossingen. Ik probeerde crèmes die waren gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevatte weinig tot geen chemicaliën. Ik voelde dat deze mijn gezicht verfrist maakten, in plaats van het erger te maken, maar ze behandelden de acne niet erg goed.

Op dit punt ging ik zelfs over acne-laserbehandeling denken. Maar toen ik natuurlijke oplossingen begon te ontdekken, dacht ik dat dit geen manier was om mijn huid te behandelen en dat er beslist meer opties te ontdekken waren. Naarmate ik meer en meer onderzoek deed, vond ik andere gezondheidsgerelateerde artikelen en gemeenschappen die me allemaal naar een gezondere levensstijl leidden.Volkomen nu, ik heb weinig tot geen acne. Ik gebruik GEEN crèmes, remedies, pillen of iets anders op een dagelijkse basis. Magie, toch? Nou, als je tot nu toe nog steeds aan het lezen bent en je bent geïnteresseerd, zal ik je wat vertellen. Het zal niet gemakkelijk zijn, het is een lang proces, het kost moeite. Terwijl u echt niets rechtstreeks voor uw acne hoeft te doen, zult u veel veranderingen in uw leven en uzelf moeten aanbrengen. In tegenstelling tot de antibiotica en crèmes die u gebruikt, heeft dit GEEN bijwerkingen en zal uw kwaliteit van leven aanzienlijk verbeteren. Ben je er klaar voor? Oké, hier zijn 7 eenvoudige dingen die je kunt doen om je acne voorgoed kwijt te raken. Probeer dit minstens een maand of twee. Kies niet welke dingstap het gemakkelijkst is, doe het allemaal.

Als je je niet toegewijd voelt, ga dan niet rond met medelijden met jezelf, denkend dat je alles hebt geprobeerd. Omdat je dat niet hebt. Je hebt waarschijnlijk veel meer uitgegeven dan verschillende producten proberen en je lichaam beschadigen tijdens het proces. Als je mijn gids niet gelooft, vraag dan rond, kijk of het voor anderen heeft gewerkt. Doe je onderzoek.

1. Eet gezond.

heerlijke veganistische maaltijd

Klinkt ingewikkeld? Dat is het echt niet! Hoewel het veranderen van je dieet klinkt als een van de moeilijkste dingen om te veranderen in je leven, is het dat niet. De eerste paar dagen zijn het moeilijkst, maar als je eenmaal op het pad begint, is er geen weg terug. Je zult je energieker en gezonder gaan voelen en je gezondheidsproblemen, inclusief acne, zullen langzaam verdwijnen. En het punt is, nadat u dit artikel hebt gelezen, kunt u onmiddellijk gezond beginnen te eten en uw dieet en gezondheid op dit moment veranderen!

Hier zijn basistips voor gezond eten:

 • begin lezing de labels, koop niets met lange ingrediëntenlijsten en ingrediënten die je niet begrijpt.
 • Doe je onderzoek, kijk wat mensen zeggen over de producten.
 • Vermijd fastfood, vermijd uitgaan, maak je eigen eten.
 • Begin met het kopen en eten van veel biologische groenten en producten.
 • Vermijd bewerkte, magnetronbare, fastfoodproducten.
 • Begin met maken smoothies.
 • Eet geen rood vlees en beperk de vleesconsumptie helemaal.
 • Beperk of vermijd elke suikerhoudende drank, inclusief natuurlijk vruchtensap.
 • Voeg probiotica (goede bacteriën) en echt natuurlijke voedingssupplementen toe.
 • Denk niet om gezond te eten, betekent niet dat je heerlijk moet eten. Het is het tegenovergestelde! Je kunt geweldige maaltijden maken met gezonde ingrediënten.
 • Of wil je iets heel eenvoudigs? Eet rauw, onverwerkt, biologisch voedsel. Drink water en groene smoothies. Eet geen voedsel dat uw overgrootouders niet zouden herkennen.

Het belangrijkste is dat u onze Organics-community gebruikt om vragen te stellen en van anderen te leren.

2. Vermijd zuivel.

melk veroorzaakt acne

Hoewel dit deel uitmaakt van het dieet, dacht ik dat ik dit apart zou plaatsen. Ik merkte dat zuivelproducten nogal wat negatieve effecten op mijn gezondheid hebben, waaronder acne, die allemaal afnamen of verdwenen sinds ik stopte met het consumeren van zuivelproducten. U kunt ons artikel lezen en zien waarom zuivelfabriek is verkeerd voor je lichaam. Artsen en zo goed als gewone mensen raad aan om zuivel uit je dieet te verwijderen om acne te verminderen.

3. Limiet suikerinname.

vegandessert

Suiker kan bijdragen aan een verscheidenheid aan gezondheidsproblemen. Ik heb persoonlijk een toename van acne ervaren bij het nuttigen van veel suiker. Studies suggereren dat een lage glycemische dieet verbetert acne symptomen. Van suiker en zuivel is niet alleen bekend dat het acne verergert, maar ook trigger het ook. Als je echt een zoetekauw bent, probeer dan je suiker te beperken. Het is moeilijk om alles samen te elimineren. Maar als je op zoek bent naar iets zoets, wen er dan aan om fruit te eten. Het zal geweldige dingen voor je lichaam doen. Matiging is echter de sleutel.

4. Alcohol vermijden / beperken.

alcohol veroorzaakt acne

Ik heb gelezen dat er een verband bestaat tussen alcohol en acne. Maar voordat ik deze informatie kende, heb ik het uit de eerste hand ervaren. Ik merkte een toename van acne na een avondje drinken.

5. Krijg je slaap.

schoonheids slaap voor acne

Er is een reden waarom het schoonheidsslaap heet. Je kunt niet overleven zonder slaap, en je kunt zeker niet zonder functioneren. Dit komt omdat je lichaam ervan afhankelijk is. Je hormonen, metabolisme, stress en zelfs acne kunnen allemaal worden beïnvloed door slaap. Je weet dat je van slapen houdt, dus krijg er gewoon meer van. Het zal je lichaam goed doen.

6. Raak de sportschool.

yoga voor een betere huid

Trainen heeft talloze voordelen. Het maakt je lichaam zweet en reinigt je poriën in het proces. Het verhoogt ook uw metabolisme en vermindert stress. Die allemaal kunnen bijdragen aan acne. Om nog maar te zwijgen over het feit dat je er ook geweldig uitziet!

7. Deze is voor de dames.

natuurlijke huidverzorging

Kijk wat je op je gezicht legt. De meeste make-up bevat chemicaliën die je gezicht beschadigen en mogelijk een deel van de acne veroorzaken. Gebruik natuurlijke of organische huidverzorging. Als u wilt dat iemand sommige producten aanbeveelt, kunt u deze gewoon op onze Facebook-pagina of in de onderstaande reactie plaatsen.

Bonus: blijf gehydrateerd

Elk proces in je lichaam hangt af van je gehydrateerd zijn. Als je er goed uit wilt zien en je goed wilt voelen, vergeet dan niet veel te drinken water. Deze vrouw beweert dat ze er 10 jaren jonger uitzag en aanvoelde. Je lichaam is om een ​​reden 68% water.

U bent klaar om te beginnen

En dat is het! Als ik had, om mijn toch al supereenvoudige gids over acne te verwijderen, zou ik vooral willen zeggen: eet biologisch en gezond, vermijd zuivel / suiker en slaap lekker. Zo simpel is het. Stop met het gebruik van die Proactiv-crèmes en medicijnen. Je kunt meteen beginnen met het wijzigen van je teint start! Denk nu aan je levensstijl, hoeveel van deze dingen doe je niet? Tijdens een typische avond uit, eet u waarschijnlijk ongezond voedsel, consumeert u alcohol en berooft u zichzelf van de slaap. Het is een trifecta. Het is dus gemakkelijk om je acne te vergroten of te verergeren. Maar om het te elimineren of te verminderen tot bijna niets, zal een grote inzet vergen. Je moet je levensstijl veranderen en op die manier houden. Het is niet iets dat je doet als je er zin in hebt. Wil je een altijd schoon en mooi gezicht? Nou, je moet altijd gezond zijn.

Hou ons op de hoogte

En nadat je bent begonnen of succesvol bent geworden, zou ik graag van je horen in de comments hieronder. Misschien heb je vergelijkbare methoden ook, die geen crèmes, antibiotica of pillen bevatten.

Lees ook: Hoe zich te ontdoen van acne littekens Natuurlijk

Badge verlicht
artikelen122
Geposte aanbiedingen126
Blog-berichten255
Comments5
Votes Submitted9
Puntentotaal12589

49
Laat een reactie achter

Alstublieft Inloggen commentaar geven
39 Opmerkingen toevoegen
10 Discussie antwoorden
0 volgers
Meeste commentaar
Heetste opmerking thread
39 Commentaar auteurs
LindseyGigiloveorganicsorganischemadison Recente auteurs van reacties
abonneren
nieuwste oudste meest gestemd
Melden van
madison
madison

Dus als ik deze eenvoudige stappen doe, heb ik geen acne meer nodig?

Amy G
Amy G

Ik zal ELK van deze tweede! Ik worstelde met volwassen acne tot halverwege de jaren dertig, maar maakte onlangs drastische veranderingen in mijn dieet, waterinname en slaapgewoonten om een ​​auto-immuunziekte te behandelen. Als een blije bijwerking, is mijn acne volledig verdwenen. Een andere belangrijke factor voor mij, die hier niet werd genoemd, was het elimineren van gluten. Ik breek nog steeds uit als ik brood eet, ook al is de rest van mijn dieet supergezond.

Sarah
Sarah

Ik doe de meeste van deze dingen als een jonge tiener en toch heb ik nog steeds moeite met acne. Help me alstublieft. Ik kan niet voor altijd zo zijn

Cristi
Cristi

Als iemand merken van make-up kan aanbevelen die gezonder zijn voor een acne-gevoelige huid, laat het me weten !!!

Audie Dewey
Audie Dewey

Apricot Juice heeft een speciale kracht die letterlijk alle whiteheads, mee-eters, cysten en pitjes kan afsnijden.

Roxy
Roxy

Audie ... drink je het gewoon?

Swe
Swe

Hi

Ik ben nieuw in het land en het harde klimaat eist mijn tol ... Kan je een goede vochtinbrengende crème voor een gecombineerde huid voorstellen die mijn huid niet zal verslechteren?

Julie
Julie

Het ding is dat ik maar tien ben en ik heb vreselijke acne en mijn moeder krijgt altijd junkfood en de dosis laat me niets anders eten als ze iets koopt en ik ben een slaafs en mijn lichaam berooft me van mijn slaap geloof me dat ik alles geprobeerd heb behalve acne loopt in het gezin voor beide ouders en het is echt moeilijk dat ik op 7 mijn eerste zit kreeg; wat zal ik doen

loveorganics
loveorganics

Julie, het is heel moeilijk om acne onder controle te houden als je geen controle hebt over wat je je lichaam voedt. Het beperken of elimineren van zuivelproducten en suikerhoudende producten kan echter helpen acne te verbeteren.

Chump the Grump
Chump the Grump

Werkelijk? Ik kan geen melk drinken? Wtf ....

sukhdeep
sukhdeep

kunnen we bannana eten? en wat moeten we eten om gezond te blijven en winst te behalen als we al deze dingen vermijden wij verliezen zijn wieght wat moeten we eten om te voorkomen dat we verliezen verliezen?

tejaswita
tejaswita

dit is effectief maar hoe kan ik van de littekens af!

Kelly W
Kelly W

Ja! Eindelijk schrijft iemand hoe je op natuurlijke wijze acne kunt verminderen. Ik kan je niet vertellen hoeveel blogs beginnen met schrijven over natuurlijke verzorging van acne en dan een spin-off geven om je een product met chemicaliën te verkopen.

Audie Dewey
Audie Dewey

Je moet acne aanvallen waar het begint, met je dieet. Voor mij was voeding de oorzaak en oplossing. Topische medicijnen bestrijden de symptomen. Begin met het verwijderen van transvetten en het eten van meer fruit en groenten. Zodra je begint met het opruimen van de binnenkant van je lichaam, door goed te eten, wordt ook de buitenkant van je lichaam opgeruimd.

Mabel
Mabel

bedankt hiervoor.

John Crooks
John Crooks

Wel, het ijs, tandpasta, honing en knoflook toepassingen werken. Ik wil je echt aanraden een van hen alleen toe te passen als je huid gevoelig is. Ik heb ze allemaal geprobeerd en heb slechts twee dagen gewerkt.

barnsteen
barnsteen

Zet je tegelijkertijd ijs, tandpasta, honing en knoflook op ??

Brandon
Brandon

Schroef het, ik doe liever gewoon Accutane. Ik kan niet voor altijd een saaie en strikte levensstijl als deze leven. Heck ik wil niet echt meer leven. Ik kan dit niet meer aan. Ik weiger altijd voor altijd acne te zijn. Ik ben 19 en heb deze kwestie al een jaar of 3 gehad en een half jaar en dit artikel geeft me geen hoop.

danial hidayat
danial hidayat

Ik ben het eens. Ik heb vreselijke acne en bacne (rugpijn bij de schouder). Ik probeerde deze voetsporen te volgen sinds ik 17 was. Ik ben 26 dit jaar en ik heb nog steeds die acne. Wat ik deed om mijn acne onder controle te krijgen, was accutaan nemen (acnotine). Ik nam echter 1-tabletten (10mg per week) omdat ik weet dat het op den duur mijn gezondheid zal beïnvloeden. Ik eet nog steeds gezond.

Lukáš Dohnal
Lukáš Dohnal

"Feit is dat de beste onderzoekers ter wereld de oorzaak van acne nog steeds niet kennen." Ik denk dat dat niet waar is.

Terézia Šmidová
Terézia Šmidová

Why do you think so?

kartik shukla
kartik shukla

Ja, het werkte. Ik heb bijna mijn acne en puistjes verminderd ... Bedankt. .

emile
emile

Niets van dit alles werkt voor mij. Ik doe al deze dingen nu al voor 2 maanden en mijn puistjes blijven maar hangen. Ik drink niets dan water Ik eet geen junkfood of snoep Ik ga elke dag naar de sportschool en speel Rugby, maar de puistjes verdwijnen niet

Helena
Helena

ze zijn gewoon niet vatbaar voor acne

Magdalena
Magdalena

Welke zeep en lotion zou je aanraden voor iemand met puistjes en zwarte sporten op het gezicht?

Estelle Walker
Estelle Walker

My acne is getting worse. Fee like I’m loosing my mind – absolutely nothing works. No matter what products I use, there is never any difference. I’ve tried dozens and dozens of different cleansers, moisturizers and BP products. Can anyone please recommend a product I’ve not tried? Something new?

Saeed
Saeed

Hi
You have written amazig tips and most of people ignore these things , they think these think doesnt bring acne but i agree sleeping less and intake of sugar and alcohal can cause them to have acne..
Thanks for sharing your knowledge.. acnist.com

Magdalena
Magdalena

What soap and lotion would you recommend for someone having pimples and dark sports ?

Rendi
Rendi

If anyone could recommend any brands of make up that would be healthier for acne-prone skin please let me know.

AcneRuinedMyLife
AcneRuinedMyLife

I tried all stuff. Have been suffering with acne for 4 years yet no changes at all! I’m tired of it now. I don’t have self confidence anymore. I feel worthless…

Erika A
Erika A

This is everything that I started doing! For the first challenge, the food monster app from the one green planet organization really helps! I don’t necessarily have an acne problem, it’s just that recently I’ve noticed that the pimples come one after the other, like when one goes away another comes. Anyway, great article and another thing that I’ve noticed that helps is apple cider vinegar I use it regularly and I notice when I’ll go a few days without it a pimple comes.

Emily George
Emily George

Agreed, this is the only way to really fully get rid of acne.

David Gomes
David Gomes

Hello, Great Article! Now most of the women facing acne problem. And Herbal and Natural way are best for this, But I have also read about a Zeroblem serum which is best used as a medical grade product to cure acnes and pimples, also scars which give gives blemish-free skin and moisturize the skin thoroughly.

Terézia Šmidová
Terézia Šmidová

The question is why lot of people eating junk food and having unhealthy lifestyle don t get acne?

Lindsey
Lindsey

I love this so much! It’s worked great for me and it has made my whole body feel better and healthier!

Gigi
Gigi

I’m doing all of these. I have acne all the time. Not saying that these steps don’t work. You should do this, but it wont really change your acne problem. Especially if you are like me: you have mild to severe acne.

Chump the Grump
Chump the Grump

Werkelijk? Ik kan geen melk drinken? Wtf ....

Lindsey
Lindsey

Not drinking milk has really improved my acne!

Julie
Julie

Het ding is dat ik maar tien ben en ik heb vreselijke acne en mijn moeder krijgt altijd junkfood en de dosis laat me niets anders eten als ze iets koopt en ik ben een slaafs en mijn lichaam berooft me van mijn slaap geloof me dat ik alles geprobeerd heb behalve acne loopt in het gezin voor beide ouders en het is echt moeilijk dat ik op 7 mijn eerste zit kreeg; wat zal ik doen

loveorganics
loveorganics

Julie, het is heel moeilijk om acne onder controle te houden als je geen controle hebt over wat je je lichaam voedt. Het beperken of elimineren van zuivelproducten en suikerhoudende producten kan echter helpen acne te verbeteren.

Swe
Swe

Hi

Ik ben nieuw in het land en het harde klimaat eist mijn tol ... Kan je een goede vochtinbrengende crème voor een gecombineerde huid voorstellen die mijn huid niet zal verslechteren?

Hot Make Me Happy
Hot Make Me Happy

Apricot Juice heeft een speciale kracht die letterlijk alle whiteheads, mee-eters, cysten en pitjes kan afsnijden.

Cristi
Cristi

Als iemand merken van make-up kan aanbevelen die gezonder zijn voor een acne-gevoelige huid, laat het me weten !!!

Sarah
Sarah

Ik doe de meeste van deze dingen als een jonge tiener en toch heb ik nog steeds moeite met acne. Help me alstublieft. Ik kan niet voor altijd zo zijn

Gigi
Gigi

Same here. Still looking for a permanent solution. 🙁

Amy G
Amy G

Ik zal ELK van deze tweede! Ik worstelde met volwassen acne tot halverwege de jaren dertig, maar maakte onlangs drastische veranderingen in mijn dieet, waterinname en slaapgewoonten om een ​​auto-immuunziekte te behandelen. Als een blije bijwerking, is mijn acne volledig verdwenen. Een andere belangrijke factor voor mij, die hier niet werd genoemd, was het elimineren van gluten. Ik breek nog steeds uit als ik brood eet, ook al is de rest van mijn dieet supergezond.

madison
madison

Dus als ik deze eenvoudige stappen doe, heb ik geen acne meer nodig?

organische
organische

Iedereen is anders. Maar ik heb VEEL gevallen gezien waarbij acne door deze eenvoudige stappen GROOTS is verminderd of helemaal is verdwenen. Maar het is duidelijk niet iets dat je kunt doen wanneer het uitkomt. Als je voorgoed van een probleem af wilt, kun je geen tijdelijk of matig gezonde levensstijl hebben. Geef het een kans, ongeacht het effect op je acne, het zal een enorm verschil maken in je leven en gezondheid.

Meer verhalen
Hier is hoe uw persoonlijkheidstrekken van invloed kunnen zijn op uw geestelijke gezondheid
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!