5 Dagelijkse dingen die u nu moet vervangen

Laatst bijgewerkt:

Hoewel mensen associëren met het verbeteren van hun gezondheid alleen met voedsel, zijn er verschillende andere dingen die je elke dag gebruikt, die waarschijnlijk niet zo gezond zijn. Er zijn veel dingen naast voedsel die biologisch, natuurlijk en biologisch afbreekbaar kunnen worden gekocht. Deze producten zijn over het algemeen milieuvriendelijker, en wat nog belangrijker is, ze zullen ook uw levenskwaliteit verbeteren.

Dus hier zijn 5-dingen die je elke dag gebruikt, die je nu moet vervangen:

Body Wash & Shampoo

Jarenlang heb ik producten als hoofd en schouders op mijn lichaam gebruikt toen ik douchte. Maar er kwam een ​​moment in mijn leven dat ik me realiseerde dat ik 50 geen verschillende chemicaliën op mijn lichaam wilde hebben. Dat lijkt hoe dan ook contra intuïtief. Dus ik heb mijn lichaamswas en shampoo vervangen door biologische en natuurlijke producten. Op dit moment gebruik ik de Magic Soaps van Dr.Bronner, die puur-castiel zijn en zijn gemaakt van biologische oliën. Het heeft een handvol ingrediënten die ik kan herkennen. Ik gebruik dit ook als mijn shampoo. Het heeft veel andere toepassingen. Vind een bodywash of shampoo die bij u en uw lichaam past.

Tandpasta

Er is een veel onderzoek daar dat fluoride niet goed is voor je gezondheid of tanden. Gemeenschappen verbieden fluoridering van hun watervoorraden. Het is tijd om de eenvoudigste stap te nemen om uw gezondheid te verbeteren en een tandpasta te krijgen die natuurlijk en fluoridevrij is. Ik gebruik Jason Citrus Mint tandpasta en ik ben er dol op. Ik heb de laatste paar jaar flosjes gemaakt en geen gaatjes gehad. Denk aan al die overbodige ingrediënten in je tandpasta die van invloed kunnen zijn op je gezondheid.

organic-skin-care

Make Up

Denk er eens over na, u legt dit elke dag op uw gezicht. Begrijpt u de ingrediënten in uw samenstelling? Probeer biologische huidverzorging te gebruiken om schade aan uw huid te voorkomen en de gezondheid van uw huid te verbeteren.

Acne medicatie

Als je ooit acne hebt gehad (wat bijna iedereen is!), Heb je waarschijnlijk "alles geprobeerd". Alles dat op tv staat, dat is .. Maar er zijn een heleboel acne-oplossingen die 100% organisch en natuurlijk zijn. Ik herinner me dat ik een paar jaar geleden naar een dermatoloog ging en hij stelde een paar vragen; 10 minuten later gaf hij me allerlei smerige medicijnen die niets verbeterden. Het feit is, NIEMAND weet wat acne wordt veroorzaakt door. De reden waarom is simpel, het is omdat elke persoon anders is. Dus waarom zou je je gezondheid en huid verder vernietigen met welke schadelijke medicatie? Probeer iets dat op een natuurlijke manier met je lichaam zal werken en zal je tijdens het proces geen schade berokkenen. Als je wilt weten hoe ik mijn acne natuurlijk zonder medicatie heb opgelost, laat dan een bericht achter.

Afwasmiddel

Ik heb besloten dat ik geen agressieve chemicaliën in de buurt van mij wil hebben. Dus waarom moet ik mijn vaat wassen en mijn handen weken met gevaarlijke chemicaliën? Ik besloot om het te vervangen door een meer natuurlijke oplossing. Ik gebruik momenteel Seventh Generation Natural Dish Liquid. Het is nog steeds niet perfect, met verschillende ingrediënten zoals natriumlaurylsulfaat, maar het is een stap in de goede richting. Ik zal blijven zoeken naar gezondere alternatieven.

Laat me je mening weten in de comments hieronder. Als u organische productrecensies heeft die u wilt delen, kunt u deze indienen via de knop "iets delen".

Meer verhalen
Homeopathie: een gevaarlijke oplichting
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!