10 + Hondenmemo's die paw-sitively uw dag zullen maken

Ik heb altijd een zwak gehad voor pelsbabys. Toen ik veel jonger was, herinner ik me dat mijn Papa thuiskwam met ons eerste (en enige) huisdier - een Japanse Spitz. We hebben haar Cookie genoemd. Oh hoe mijn broers en ik zouden vechten wie als eerste met haar mag spelen! Maar toen had ze drie prachtige baby's. Plotseling was alles goed in de wereld. Het was een zeer droevige dag toen we ze verloren.

Dus, ter ere van Cookie, haar kinderen, en alle vachtbaby's daar die altijd de dag van hun ouders opvrolijken, hier is een verzameling heerlijke hondenmemen die het hart zeker zullen verwarmen.

Over de auteur

Isabel

Moeder van drie schattige brats en de vrouw van een ZEER geduldige man. Ze is dol op schrijven, bakken, films kijken en naar muziek van 80 luisteren in haar vrije tijd (als die er is!).